AANBOD

DNA-adoptiedatabank ondersteunt en begeleidt geadopteerden bij het zoeken naar en het vinden van genetische verwanten. Omdat ieder adoptieverhaal 100% uniek is, goot ik mijn ervaring en expertise in drie diensten. Maak kennis met mijn aanbod dat facts en figures, gevoelens en gedachten met elkaar verbindt.   

Emotionele begeleiding | Betrokken en begripvol

Adoptiecoach Tara Mergeay is het persoonlijke aanspreekpunt voor geadopteerden voor, tijdens en na het uitvoeren van een DNA-testkit. 

Familieleden zoeken en vinden, brengt immers een ruime waaier aan vragen, bezorgheden en gevoelens met zich mee. Tara luistert naar jouw verhaal en heeft aandacht voor je unieke situatie. Eenmalig overleggen, maandelijks polshoogte nemen of samen een rootstocht starten en uitstippelen? Als buitenlands geadopteerde staat Tara je met veel geduld en respect bij. Een begripvolle gesprekspartner!

Technische begeleiding | Deskundig en diepgaand 

Hoe interpreteer je je DNA-resultaten? In welke lijn ben je verbonden met biologische familie? Ik werk nauw samen met ervaren genealogen gespecialiseerd in DNA en stambomen.

Via DNA-databanken en proces of elimination ga ik samen met hen op zoek naar je biologische familie én krijg jij duiding bij je DNA-testresultaten. Geen complexe medische termen maar duidelijke verklaringen en nuttige kanttekeningen bij je matches. Onze technische begeleiding helpt je je matches te begrijpen, interpreteren en connecteren. Je kan ook een beroep doen op onze genealogische expertise voor het opstellen van een stamboom. Glashelder en gegrond!

Profielbeheer | Verregaand en vertrouwelijk

Je persoonlijk profiel aanmaken en opvolgen in de online databank? DNA-adoptiedatabank neemt het graag van je over en informeert je tijdig en transparant.

Een profiel aanmaken in een online databank is niet complex. Maar na je activatie start een wachttijd die kan oplopen van weken, over maanden, tot jaren. Ben je hier niet klaar voor? DNA-adoptiedatabank neemt het in alle vertrouwen van je over. Ik beheer je persoonlijke profiel en beperk zo je zorgen. Mits een volmacht*, volg ik de voortgang van de matching nauwgezet op. Contact met je opnemen? Enkel bij waardevolle resultaten. Indien gewenst start ik het gesprek op met je biologische familie. Pure efficiëntie!INFORMEREN

Basic ondersteuning
(€ 75/pp – 120 min. sessie)

Cijfers, percentages, vakjargon, … Het resultaat van een DNA-testkit interpreteren is niet simpel. Ik geef je in klare taal toelichting en laad je profiel op in erkende databanken zodat de kans op matching vergroot. Kies je voor basic ondersteuning, verwacht je dan aan heldere informatie en individuele begeleiding.

ADVISEREN

Advanced ondersteuning
(€ 120/pp – 120 min. sessie)

Als coach zet ik je op weg naar antwoorden. Eerst bezorg ik je een DNA-thuistest en advies over het gebruik ervan. Daarna upload ik je profiel in erkende DNA-databanken. De resultaten bespreken we uitgebreid samen. Advanced ondersteuning geeft je advies op maat.

BEGELEIDEN

Excellent ondersteuning
(€ 180 – 120 min. sessie)

Hoe kies je een DNA-test? Wat doe je eens er matches zijn? Via een volmacht* neem ik het beheer van je databankprofiel uit handen. Contacteer jij de gevonden verwante(n)? Of laat je mij de hand reiken? Excellent ondersteuning combineert deskundige en emotionele begeleiding op jouw ritme.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x