Website coming soon...

DNA-adoptiedatabank leidt jouw zoektocht naar biologische verwanten in goede banen. Ik, Tara Mergeay, werk volledig op maat en sta geadopteeerde met technische en emotionele begeleiding precies bij in hoeverre ze dat wensen. Van DNA-testkit en -databanken, over testresultaten interpreteren, tot contact opnemen met gevonden familie.

Genetica is een wonderbaarlijke wetenschap die nieuwe mogelijkheden biedt aan geadopteeerde die nieuwsgierig zijn naar hun herkomst. DNA-adoptiedatabank wandelt mee in je ontdekkingsreis en doet dit zowel vanuit technologie als empathie. Naast een wetenschappelijk kader bied ik je ook graag een emotioneel kader in deze spannende maar soms overdonderende periode.

Onderzoeken, vergelijken, contacteren, coachen, … Als adoptiecoach ben ik expert in mijn domein, maar ook ervaringsdeskundige als buitenlands geadopteerde. Ik opereer met kennis van zaken en zet mijn persoonlijk verworven inzichten en jarenlange beroepservaring graag in voor het volgende hoofdstuk in jouw unieke adoptieverhaal.

Op basis van DNA-onderzoek jouw familieleden vinden?
Je laten bijstaan door een gedreven en vertrouwelijk ervaringsdeskundige?