DNA

Net zoals ieder individu, heeft ook DNA-adoptiedatabank, haar eigen DNA. Een set van vijf persoonlijke bouwstenen die mij en mijn visie op DNA vormen.  

1 | Duurzaam

Adoptie is een verwerkingsproces, dat iedereen op zijn eigen manier beleeft, misschien wel levenslang. Daarom stem ik mijn aanpak af op jouw persoonlijke verwachtingen. DNA-adoptiedatabank biedt je ondersteuning, informatie en advies op korte of op lange termijn.

2 | Eigen

Jij bent de hoofdrolspeler in je adoptieverhaal en dat maakt je ook meteen eigenaar in ons partnership. DNA-adoptiedatabank geeft tips, tricks, antwoorden en handvaten. Maar jij zit in de cockpit en bepaalt het tempo en de regelmaat van mijn technische en emotionele begeleiding.

3 | Ervaringsgericht

Ik werk enerzijds vanuit mijn eigen ervaring als buitenlands geadopteerde en anderzijds vanuit mijn specialisme als adoptiecoach. Matching beloven, strookt niet met mijn visie die uiterst betrokken maar ook ruim realistisch is. Wel onderzoekt, vergelijkt, contacteert en evalueert DNA-adoptiedatabank met een groot engagement voor iedere case.

4 | Samen

Schakel je DNA-adoptiedatabank in, dan word je individueel begeleid. Achter de schermen werk ik samen met enkele genealogen, partners, instanties en bedrijven waar ik al jaren op kan rekenen. Door de krachten te bundelen, hoop ik jou zo van de juiste, accurate antwoorden te voorzien.

5 | Professioneel

Mijn professionele expertise in adoptiecoaching en DNA-onderzoek vormt de toegevoegde waarde in vergelijking met de concurrentie die uitsluitend DNA-testkits verdeelt en resultaten publiceert. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het beantwoorden van adoptie- en DNA-vragen voor jou kan zijn. Om die reden vul ik jarenlange professionaliteit aan met een persoonlijke toets.


Geadopteerd en op zoek naar professionele en persoonlijke DNA-begeleiding?


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x