TOOLS

Een DNA-test laten afnemen en je aanmelden bij DNA-databanken kunnen een waardevolle aanvulling zijn op je rootstocht. Met de volgende tools gaat DNA-adoptiedatabank een stap verder dan zuivere testing. Zo vergemakkelijk ik je speurtocht en breng ik je dichter bij je afkomst.

DNA-adoptiedatabank vormt …

Ik vang de samenwerking altijd aan met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Wat weet je over je binnen- of buitenlandse adoptie? Naar welke informatie ben je op zoek? Welke stappen heb je al ondernomen? Na de intake, duik ik in geschiedenisboeken, consulteer ik krantenartikels, klop ik aan bij adoptie- en bevolkingsinstanties, laad ik je gegevens op bij diverse databanken en organiseer ik een-op-eens om je in de loop te houden over de uitkomsten.

DNA-adoptiedatabank belooft je geen matching, wel krijg je gegarandeerd nieuwe kennis, inzichten en perspectieven.

DNA-adoptiedatabank ondersteunt …

Kennis verwerven over je herkomst, wetenschappelijke verslagen doornemen, contact opnemen met verwanten, … Bij DNA-adoptiedatabank sta je er niet alleen voor. Als coach bouw ik de brug tussen theorie en praktijk. Concreet? Ik ondersteun je niet enkel vanuit een technisch-wetenschappelijk standpunt maar sta je ook emotioneel bij gedurende het proces.

DNA-adoptiedatabank signaleert …

Nood aan een informateur, adviseur of begeleider? Beheer jij je profiel of volg ik je matches in databanken op? De keuze is aan jou. Tijdelijk of permanent, bewandelen we samen het pad waar jij je goed bij voelt en signaleer ik zoals afgesproken. Ik stap met beide voeten in je verhaal en breng je DNA in kaart tot waar jij je comfortabel voelt.


DNA-verwantschapsonderzoek laten uitvoeren? Je herkomst achterhalen met een expert aan je zijde? 


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x